16 May

De la Startup Weekend la “Garage”

Adesea ne confruntăm cu faptul că prietenii noştri, cunoscuţii şi chiar noi înşine ne expunem ideile de afaceri. Dar cît de des aceste idei trec din categoria de „fantezie” la acea de produs de succes. Merită să reflectăm.

Dacă ai o idee şi nu vrei să fii printre simpli naratori, atunci Startup Weekend în Republica Moldova este exact ceea de ce ai nevoie.

Vineri, 1 iunie, va demara cel de-al doilea Startup Weekend, ce va dura pînă la 3 iunie cu mici întreruperi pentru masă şi somn.

Startup Weekend este o sesiune de lucru intensivă ce durează 54 de ore, în cadrul căreia se vor întîlni startup-uri şi antreprenori începători.

Obiectivul principal al proiectului este de a Vă ajuta, timp de trei zile, să parcurgeţi calea de la concept la primul prototip, care poate fi demonstrat colegilor, experţilor şi investitorilor.

Pentru un incubator start-up „Simpals Garage”, care este un partener al evenimentului, Startup Weekend Moldova va fi un loc potrivit pentru a găsi proiecte start-up, echipe creative de tineri specialişti. Cele mai interesante şi competente proiecte vor avea posibilitatea de a se „stabili” în garajul „Simpals Garage” şi de a obţine investiţiile necesare.

Aşteptăm  în week-end:

– oameni cu idei;

– elaboratori de idei gata să activeze în echipă;

– echipe cu prototipuri care vor să atragă experţi în proiecte;

– experţi şi mentori care nu sînt împotrivă să-şi împărtăşi experienţa.

Pentru informaţii mai detaliate şi înregistrare puteţi accesa: http://moldova.startupweekend.org/

Vă aşteptăm!

1
  • BazMaster   19 May 2012, 11:55

    Спасибо за информацию и ссылки!

Replică